Tommy Seebach’s koncert


Vokset op med Tommy Seebach

Min kone og jeg er vokset op med Tommy Seebach. Når vi husker tilbage til vores ungdom i 80’erne, kan vi ikke lade være med også at skænke Tommy Seebach en tanke. Det var dengang nogle af hans største hits kom på banen. Jeg husker tydeligt min kone og på det tidspunkt kæreste og jeg, da vi festede natten lang til hans sange. Det var den bedste tid i mit liv. Det var netop der, jeg var i starten af tyverne og alle vi unge mennesker samledes især i weekenderne inde i byen om aftenen. Vi dansede natten lang, samtidig med at en fest fejret i øl fortsatte. Det var helt igennem fantastiske aftener, hvor alle kunne synge med på sangene og vi fandt på dansetrin til hver enkelt af hans sange.

Min første koncert med Tommy Seebach

Jeg husker tydeligt min første koncert med Tommy Seebach. Dengang var min kone og jeg kun venner. Vi var begge i starten af tyverne og jeg var helt vild med hende. Jeg ville derfor gerne invitere hende ud, men det skulle ikke bare være noget kedeligt, som at tage ud og spise sammen. Jeg ville gerne gøre noget ekstraordinært, som fik hende til at lægge mærke til mig mere, end bare en simpel ven. Derfor inviterede jeg hende til en Tommy Seebach koncert, da vi begge var og stadig er store fans af ham. Hun sagde selvfølgelig ja og vi havde en fantastisk aften sammen. Og det endte med et lille kys, hvor vi senere hen blev kærester. Vi gjorde det efterfølgende til en tradition, at tage til Tommy Seebachs koncerter, bare os to sammen. Vi tog cirka til hans koncerter hvert andet år, alt efter hvornår han holdte koncerter.

Hans død

Tommy Seebach, døde desværre som en ung mand på 53 år. Det kom som en chok for mange, inklusiv min kone og jeg. Vi var godt klar over, at han havde et alkoholmisbrug, men vi vidste slet ikke hvor omfattende det var. Det var en rigtig sørgelig tid, at miste en af Danmarks største stjerner. Vi tænkte også, at det måtte have været hårdt for hans familie, med hans pludselige død. En pludselig død er næsten det værste man kan være udsat for, da man ikke har nogen mulighed for at forberede sig på det eller få hjælp til at forebygge ens chancer i livet. For min kone og jeg, var det også et stort tab. Vi har været Tommy Seebachs trofaste fans siden 80’erne og har fulgt ham gennem alle disse år.

Han lever videre i sin søn

I 2009 begyndte vi for første gang at høre Tommy Seebachs søns musik. Rasmus Seebach lavede en hel anden slags musik. Det var stadig pop, men det var nogle lidt mere omfattende tekster. Der gik ikke lang tid før hele hele Danmark omfavnede hans musik og han bevægede sig hurtigt op ad hitlisterne. Vi blev også mere og mere glade for hans musik og besluttede os for, at genoptage vores tradition. Vi tager nu jævnligt til Rasmus Seebachs koncerter, da vi mener hans far lever videre i hans musik.Seneste indlæg i samme kategori